120γρ. Λογάδι χοντροτριμμένο
4 φέτες ψωμί του τοστ
2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
3 αβγά
1 πρέζα αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
1. Σπάζετε σε ένα βαθύ πιάτο τα αβγά, προσθέτετε 2-3 κουταλιές από το γάλα, λίγο αλάτι και τα χτυπάτε καλά. Σε ένα δεύτερο μπολ ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα.
2. Βάζετε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά και όταν κάψει, βουτάτε τις 2 φέτες του ψωμιού πρώτα στο γάλα, μετά στο αβγό και τέλος τις ρίχνετε να τηγανιστούν στο καυτό λάδι. Μόλις πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα από τη μια, γυρίζετε να ροδοκοκκινίσουν και από την άλλη πλευρά.
3. Τις βάζετε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας και πασπαλίζετε αμέσως τη 1 από τις 2 αβγοφέτες με τριμμένο Λογάδι για να λιώσει. Προσθέτετε μία φέτα γαλοπούλα και σκεπάζετε με την άλλη αβγοφέτα.
4. Ετοιμάζετε και τις υπόλοιπες αβγοφέτες κατά τον ίδιο τρόπο, τα τοποθετείτε σε πιάτα και τα σερβίρετε αμέσως.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.