2 φέτες τυρί Λογάδι κομμένο σε τρίγωνα
1 κουλούρι πολύσπορο κομμένο στην μέση
½ κ.σ. μουστάρδα
1κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 φέτες γαλοπούλα
3 ντοματίνια κομμένα στην μέση
5 φύλλα άγρια ρόκα
6 λεπτές φέτες αγγουριού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα
2. Αλείφουμε το μισό κουλούρι και αρχίζουμε να προσθέτουμε τις φέτες αγγουριού περιμετρικά την γαλοπούλα το τυρί τα ντοματίνια την ρόκα και τελειώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3. Αλείφουμε και το άλλο μισό κουλούρι με την σάλτσα γιαουρτιού σκεπάζουμε και σερβίρουμε.
Tip: Αντικαταστήστε την γαλοπούλα με σαλάμι Λευκάδος και τα ντοματίνια με λιαστή ντομάτα για μία διαφορετική γεύση.
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.