“Εξωτική” τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και Λογάδι

30'

2

Υλικά

500 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
300γρ. τυρί Λογάδι. κομμένο σε κύβους
40 ml ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 κρεμμύδι κομμένο, σε λεπτές ροδέλες
1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
300 ml ζωμό κοτόπουλου
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. σπόρους μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σε ένα τηγάνι wok που έχει ζεσταθεί αρκετά προσθέτουμε το λάδι και ξεκινάμε να σοτάρουμε τις φέτες του χοιρινού φιλέτου.
2. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τέλος το σκόρδο.
3. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα το κρέας και τα λαχανικά.
4. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ζωμό με τη μουστάρδα και το προσθέτουμε στο wok. Συμπληρώνουμε αλάτι, πιπέρι και μπούκοβο.
5. Περιμένουμε λίγα λεπτά να μειωθεί ο όγκος των υγρών και τέλος ρίχνουμε τους κύβους από το Λογάδι.
6. Ανακατεύουμε ελαφρώς για να λιώσει το Λογάδι και είναι έτοιμο.