Loader

“Εξωτική” τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και Λογάδι

“Εξωτική” τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και Λογάδι

“Εξωτική” τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και Λογάδι

Συνολικός χρόνος 30′ λεπτά

για 2 άτομα

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 300γρ. τυρί Λογάδι. κομμένο σε κύβους
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο, σε λεπτές ροδέλες
  • 1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
  • 300 ml ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/2 κ.γ. σπόρους μπούκοβο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι wok που έχει ζεσταθεί αρκετά προσθέτουμε το λάδι και ξεκινάμε να σοτάρουμε τις φέτες του χοιρινού φιλέτου. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τέλος το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα το κρέας και τα λαχανικά.

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ζωμό με τη μουστάρδα και το προσθέτουμε στο wok. Συμπληρώνουμε αλάτι, πιπέρι και μπούκοβο.

Περιμένουμε λίγα λεπτά να μειωθεί ο όγκος των υγρών και τέλος ρίχνουμε τους κύβους από το Λογάδι. Ανακατεύουμε ελαφρώς για να λιώσει το Λογάδι και είναι έτοιμο.

εκτύπωση

Συνταγή από τον Chef

Στέλιο Μαστοράκο

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.