Συνολικός χρόνος 30′ λεπτά
για 2 άτομα
Σε ένα τηγάνι wok που έχει ζεσταθεί αρκετά προσθέτουμε το λάδι και ξεκινάμε να σοτάρουμε τις φέτες του χοιρινού φιλέτου. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τέλος το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα το κρέας και τα λαχανικά.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ζωμό με τη μουστάρδα και το προσθέτουμε στο wok. Συμπληρώνουμε αλάτι, πιπέρι και μπούκοβο.
Περιμένουμε λίγα λεπτά να μειωθεί ο όγκος των υγρών και τέλος ρίχνουμε τους κύβους από το Λογάδι. Ανακατεύουμε ελαφρώς για να λιώσει το Λογάδι και είναι έτοιμο.
Συνταγή από τον Chef
Στέλιο Μαστοράκο